Oldal tetejére

Sajtóközlemények Újságírók bevonásával készült a KKV-k számára hasznos új PR szolgáltatás

  • Közlemény
  • Megjelenések

Újságírók bevonásával készült a KKV-k számára hasznos új PR szolgáltatás

Újságírók bevonásával megtervezett szolgáltatás segíti mostantól a hazai KKV szektort a sajtókapcsolatokban. Az ügynökségeket és saját alkalmazottat megfizetni nem tudó cégek az időszakos sajtómegjelenések érdekében egy egyszerű új online alkalmazást vehetnek igénybe.

„A folyamatos kommunikáció hasznos, de néha egy jól megírt sajtóközlemény is elég a hírveréshez.” – hirdeti címoldalán a most indult PR szolgáltatás, a GetPress. Egy cégnek korábban két választása volt, ha egy közérdeklődésre számot tartó hír kapcsán megpróbált a sajtó hasábjain megjelenni: fordulhatott kommunikációs ügynökséghez, ahol az egyszerű feladatok mellett komplett stratégiát építettek fel számára, vagy felvehetett erre egy alkalmazottat, aki házon belül végezte hosszú távon a feladatát. A két opcióban az a közös, hogy magas költségekkel jár, és átfogóbb megoldást ad, mint amilyenre néhány vállalkozásnak szüksége van.

A GetPress alkotói szerint nem minden cégnek van lehetősége arra, hogy nagyobb összeget fordítson sajtókommunikációra, és sokaknál nincs is folyamatosan olyan hírértékkel bíró esemény, amely médiafigyelemre számíthatna. Ezek a vállalatok így nem is fordulnak ügynökségekhez, és alkalmazottat sem vesznek fel, viszont a szaktudás hiánya miatt nehézségekbe ütköznek, amikor sajtómegjelenést szeretnének elérni valamilyen történés kapcsán.

Az időről-időre felmerülő problémájukat egy jól megírt sajtóközlemény, és annak szakszerű kiküldése orvosolhatja, amely most az új szolgáltatás révén könnyen hozzáférhető. A készítők PR szolgáltatástól szokatlan módon újságírókat is bevontak az oldal tervezésébe, akik észrevételeikkel, javaslataikkal alakították a weboldal működését, hogy a GetPress és a sajtó együttműködése minél hatékonyabb lehessen.

„A megrendelők mellett a közös siker érdekében az újságírók véleménye is fontos volt a fejlesztés során. Meg kívántuk ismerni szokásaikat, és a mi gyakorlatunkat eszerint alakítani, hogy a majdani együttműködésünkből az ügyfeleink profitáljanak. – mondta el Szöllősi Gergely, a GetPress alapítója az újfajta megközelítés mögötti motivációt.

A megrendelőknek egy néhány vázlatpontból álló űrlapot kell kitölteniük az oldalon, amely alapján a GetPressnél dolgozó újságírók és PR szakemberek összeállítják a közleményt, majd annak kiküldését és monitorozását is levezénylik. Komplett tanácsadás és stratégiai tervezés szándékosan nem szerepel a szolgáltatások között, a készítők szerint ugyanis erre továbbra is az ügynökségek és teljes munkaidőben foglalkoztatott szakemberek alkalmasak.

Képek

  • getpress_share_like_1500x1500.png

Videók

Megosztás

Összes megjelenés:

5

Kép
Dátum
Média
Típus
Jellege
Cím
origo 2014.03.26. Origo Üzletrész gazdaság online Hogyan vegyünk újságírót egy napra?
kreativ 2014.03.27. Kreatív Online marketing online Új pr-szolgáltatás indult kkv-knak
news4business 2014.03.26. News4Business üzleti online GetPress: PR szolgáltatás készült a KKV-knak
10806380_818513284853896_1071680125138407204_n 2014.03.27. MédiaPiac média online Kinek jók a sajtóközlemények?
603780_534032779968388_1516972174_n 2014.03.28. Btl.hu marketing online A kisvállalkozások profitálhatnak az új PR szolgáltatásból

Újságírók bevonásával készült a KKV-k számára hasznos új PR szolgáltatás

Videók

Összes sajtóközlemény:

15

Kapcsolattartó

  • Szöllősi Gergely
  • alapító
  • 20/951-6661
  • info@getpress.hu